ENTEROSGEL® egyedi orvostechnikai eszköz,mellyel hatékonyan méregteleníthet

ENTEROSGEL- mielőtt orvoshoz menne! Tiszta szervezet, kevesebb betegség! Méregtelenítés a szervezet károsítása nélkül az egész családnak!!

A külföldről, pl. Kínából érkező enterovírus fertőzések komoly veszélyforrást jelenthetnek. Erre a problémára számos megoldás létezik, amelyek közül az egyik az ENTEROSGEL®alkalmazása akár kezelésre, akár megelőzésre.

Az ENTEROSGEL®-thatékonyan használják toxikus kondíciókban a mikrobiocönózis helyreállítására, a nyálkahártya epithélium és egyéb szövetek regenerálódásának elősegítésére. Kémiai struktúráját tekintve a gél egy szerves szilícium mátrix, mely szivacshoz hasonlít. Pórusmérete főként a közepes molekulaméretű anyagok felszívását teszi lehetővé, és ide tartoznak a toxikus anyagok, anyagcsere végtermékek, vírusok és egyéb káros anyagok.

Az ENTEROSGEL®struktúrája megakadályozza, hogy a rotavírus és enterovírus felszívódjon a vérbe. A vírusok a gélhez kötődve a széklettel együtt távoznak a szervezetből.

Ha az ENTEROSGEL®megelőzésképpen fogyasztjuk, akkor a betegség teljes mértékben elkerülhető, illetve enyhe lefolyású lesz.

Ha a fertőzés már bekövetkezett, a gyógyszeres kezelés mellett folytatott ENTEROSGEL® fogyasztás által a betegség lefolyása sokkal enyhébb és a felépülés gyorsabb lesz.


Gyerekeknél az alábbiak szerint járjunk el:

Ha a gyermek nem akarja lenyelni a gélt, szirupban vagy egyéb folyadékban, teljes mértékben keverjük el a készítményt. Ez lehet akár valamilyen zselé vagy édes pudig is (legjobb az édes, keményítős juice). A gyermek így anélkül fogyasztja a gélt, hogy tudna róla, észre sem fogja venni. Az ENTEROSGEL®-tnem lehet túladagolni, ezért akár úgy is adható, mint egy étel, és ki tudjuk tapasztalni, hogy milyen formában fogyasztják a legszívesebben a gyerekek. Akár úgy is fogyasztható, mint a Hylak Forte nevezetű készítmény, azaz citrommal és vízzel, limonádészerűen. Az ENTEROSGEL®mellé alkalmazzunk a bélflórát helyreállító készítményt is.

Bővebb információ itt: 

http://www.egeszsegesen-termeszetesen.hu/enterosgel-rol/

http://www.egeszsegesen-termeszetesen.hu/enterosgel-letoltheto/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 6
Heti: 91
Havi: 220
Össz.: 54 345

Látogatottság növelés
Oldal: ENTEROSGEL® VÉDEKEZÉS ROTAVÍRUS ÉS ENTEROVÍRUS FERTŐZÉS ELLEN
ENTEROSGEL® egyedi orvostechnikai eszköz,mellyel hatékonyan méregteleníthet - © 2008 - 2018 - enterosgel-szakuzlet.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »